loading...

آپدیت تکنولوژی

بازدید : 5
سه شنبه 5 اسفند 1399 زمان : 17:04

آپدیت جدید واتس اپ کاربران را مجبور می کند برای ادامه استفاده از این اپیکیشن یا اطلاعات خود را با فیس بوک به اشتراک بگذارند و یا دسترسی به واتس اپ را از دست می دهند.

به گزارش مهر به تقل از ایندپندنت، واتس اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور می‌کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی شان به اپ را از دست می‌دهند.

موافقت کردن با قوانین جدید واتس اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر از جمله شماره موبایل وی با فیس بوک (مالک پیام رسان) به اشتراک گذاشته می‌شود.

تمام کاربران این اپ باید تا ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی با قوانین جدید موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی به چت ها و شماره تماس‌های ثبت شده در آن را از دست می‌دهند.

آپدیت جدید به شکل یک نوتیفیکیشن داخل اپ ظاهر می‌شود که کاربران می‌توانند تا مهلت تعیین شده آن را نادیده بگیرند.

در نوتیفیکیشن مذکور آمده است: «با تأیید این پیام شما قوانین جدیدی را قبول می‌کنید که از ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی اجرا خواهد شد. پس از این تاریخ باید برای ادامه استفاده از پیام رسان، باید قوانین جدید را قبول کنید. در صورت تمایل به حذف اپلیکیشن می‌توانید به Help Center مراجعه کنید.»

منبع: https://www.beytoote.com/computer/technews/banews78666.html

آپدیت جدید واتس اپ کاربران را مجبور می کند برای ادامه استفاده از این اپیکیشن یا اطلاعات خود را با فیس بوک به اشتراک بگذارند و یا دسترسی به واتس اپ را از دست می دهند.

به گزارش مهر به تقل از ایندپندنت، واتس اپ با آپدیت جدید کاربرانش را مجبور می‌کند تا با قانون جدید حفاظت از اطلاعات شخصی موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی شان به اپ را از دست می‌دهند.

موافقت کردن با قوانین جدید واتس اپ به معنای آن است که اطلاعات خصوصی کاربر از جمله شماره موبایل وی با فیس بوک (مالک پیام رسان) به اشتراک گذاشته می‌شود.

تمام کاربران این اپ باید تا ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی با قوانین جدید موافقت کنند و در غیر این صورت دسترسی به چت ها و شماره تماس‌های ثبت شده در آن را از دست می‌دهند.

آپدیت جدید به شکل یک نوتیفیکیشن داخل اپ ظاهر می‌شود که کاربران می‌توانند تا مهلت تعیین شده آن را نادیده بگیرند.

در نوتیفیکیشن مذکور آمده است: «با تأیید این پیام شما قوانین جدیدی را قبول می‌کنید که از ٨ فوریه ٢٠٢١ میلادی اجرا خواهد شد. پس از این تاریخ باید برای ادامه استفاده از پیام رسان، باید قوانین جدید را قبول کنید. در صورت تمایل به حذف اپلیکیشن می‌توانید به Help Center مراجعه کنید.»

منبع: https://www.beytoote.com/computer/technews/banews78666.html

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 24
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 21
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 10
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 33
  • بازدید ماه : 33
  • بازدید سال : 587
  • بازدید کلی : 1333
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی